Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΣΤΗΝ 8η ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ
Αυτός όμως που σάρωσε κυριολεκτικά ήταν ο Κώστας Ναλμπάντης. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ήταν υποψήφιος για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Πασόκ στην Κεντρικη Μακεδονία.
Οι υποψήφιοι ήταν 46 από επτά νομούς συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης και τελικά όχι μόνο πήγε καλά στο Ρουμλούκι, όχι μόνο πήγε καλά στην Ημαθία αλλά πήγε καλά και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Το βράδυ της Δευτέρας ο Κ. Ναλμπάντης ήταν στην 8η θέση της κατάταξης χωρίς όμως να έχουν δημοσιοποιηθεί τα αποτελέσματα της Θεσσαλονίκης που απ ΄ότι γνωρίζουμε θα αργήσουν για μέρες.
Ο Κ. Ναλμπάντης στους δήμους Αλεξάνδρειας, Πλατέος και Αντιγονιδών συγκέντρωσε πάνω από το 80% των ψηφοδελτίων δημιουργώντας έτσι ένα ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον.
Τα 2250 ψηφοδέλτια που πήρε δείχνουν το βαθμό αποδοχής του Ναλμπάντη στο εσωκομματικό πεδίο και αυτό έχει την σημασία του αφού κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην κοινωνία. Μ΄ άλλα λόγια η αναφορά που είχε στην κοινωνία και φάνηκε με το άλμα του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έχει συνδέεται ευθέως με την αποδοχή που συναντά στο κομματικό ακροατήριο που τον επιβραβεύει ουσιαστικά για την ως τώρα δράση του, παρουσία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητήρια στους Πασόκους της Αλεξάνδρειας που τον ψήφισαν , αφού εκπροσωπεί επάξια το κόμμα στο Δήμο μας.Ή δεν κατέβηκε με το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο.Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Γι αυτό η ΝΔ θα είναι πάντα 5 μονάδες μπροστά. Να τον χαιρόμαστε και συγχαρητήρια σε όσους τον ψήφισαν.