Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

3ος ΟΜΙΛΟΣ* Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-1

Την φιλική ήττα γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στον Σβορώνο από την τοπική ομάδα με 3-1. Η ήττα χαρακτηρίζεται δίκαιη καθώς η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δικαίως έφτασε στην πολυπόθητη για εκείνη νίκη.
Από την άλλη πλευρά στην αδιάφορη βαθμολογικά Αλεξάνδρεια ο κόουτς Μιχάλης Αλεξιάδης έδωσε την δυνατότητα σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να πάρουν και εκείνοι λεπτά συμμετοχής και να αποκομίσουν εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Τα γκολ
16’: Μετά από χέρι του Πέικου ο διαιτητής της συνάντησης θα υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο παλιός ποδοσφαιριστής της Αλεξάνδρειας Λαμπριανίδης και νικώντας τον νεαρό Μπούρα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. (1-0)
20’: Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κοντινό σουτ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
67’: Η μείωση του σκορ για την Αλεξάνδρεια θα έρθει με μακρινό σουτ του Ντάμτσιου που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 3 λεπτά νωρίτερα. (2-1)
70’: Το τελικό 3-1 θα σημειώσει ο Ξενίδης με δυνατό σουτ και θα κλείσει το σκορ του αγώνα σφραγίζοντας την νίκη της ομάδος του.
Η διαιτησία
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η διαιτησία του Μπλούνα και των βοηθών του Χάνη και Μπάμπαλή. Χαρακτηριστικό του εύκολου απογεύματος της διαιτητικής τριπλέτας η μη υπόδειξη καμίας κίτρινης κάρτας στον αγώνα.
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Γρηγοριάδης, Πυλοκώστας (46’ Ασλανίδης), Μίγγος, Λαζαρίδης, Σπυριδόπουλος, ΧΑΤΖΗΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Σταλίκας (75’ Τσιλουσίδης), ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΣ, Μιχαλήτσιος (58’ Ξενίδης), ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ, Μαργαρίτης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Μπούρας, Παπαδόπουλος (70’ Λαμπριανίδης), Νατσούρας (60’ Λιάσκος), Πέικος, ΦΑΚΚΑΣ, Παππάς, Δούμας, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, Βέτος, Κιρκιλιανίδης (64’ Ντάμτσιος), ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ.
Με τον Πυρσό την επόμενη Κυριακή
Τον πρωτοπόρο Πυρσό Γρεβενών υποδέχεται η ομάδα της Αλεξάνδρειας την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Κοιτάζουν το αύριο στην Αλεξάνδρεια
Στο στρατόπεδο των πρασίνων της Ημαθίας από τώρα έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και λέγοντας σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν αναφερόμαστε μόνο στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών αλλά και προσθήκη παραγόντων στο Δ.Σ. της ομάδος, την αναζήτηση των οικονομικών πόρων για την επόμενη περίοδο και πολλά άλλα.
Κοινό μυστικό είναι πως την επόμενη χρονιά η Αλεξάνδρεια θα ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό. Άλλωστε ο πρωταθλητισμός την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο είναι μονόδρομος για τους πράσινους. Από την στιγμή που θα ανέβουν 5 ομάδες στην Γ’ Εθνική η Αλεξάνδρεια είναι υποχρεωμένη να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Φυσικά θα είναι μεγάλη επιτυχία η άνοδος την επόμενη χρονιά μεγαλύτερη σε μέγεθος όμως θα είναι η αποτυχία αν αυτό δεν επιτευχθεί και είμαστε σίγουροι πως εκεί στην πράσινη διοίκηση το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Ήδη έχουν ξεκινήσει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών της περιοχής που θα ενταχθούν στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: