Κυριακή 6 Απριλίου 2008

ΙΣΟΠΑΛΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΝΗΝΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΟΜΝΗΝΑ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: 57’ Κωστογλίδης (0-1), 79΄Καφές (πεν. 1-1)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπουρμπασόπουλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζαχάρος – Καραθάνος (Λάρισας)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Χαρίσης, Πέικος (82’ Λαμπριανίδης), Φάκκας, Νατσιούρας, Βαλδήρ, Παπαδόπουλος (70’ ΒΕΤΟΣ), Λιάσκος (61’ λ.τ. Αθανασιάδης), ΠΑΠΠΑΣ, Κίτσας, Καφές, ΔΟΥΜΑΣ.
ΚΟΜΗΝΑ: Παντελίδης, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, Α. Συμεωνίδης, Βαρυκούσης, Γ. Σιδηρόπουλος, ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ, Τσάκαλος, Μετινάκος, Κωνσταντινίδης (86’ Χαριτίδης), ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ (90+’ Λυκόπουλος), Φίλκας (82’ Δημητριάδης).

Με δύο αγωνιστικά πρόσωπα παρουσιάστηκε η ομάδα της Αλεξάνδρειας την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα με τα Κομνηνά.
Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Αλεξιάδη κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας ευκαιρίες, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας.
Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι παίρνοντας τον χώρο του κέντρου και πιέζοντας χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα τα καρέ του Χαρίση. Όλα αυτά μέχρι και το 57’ όταν και από στημένη φάση και ένα όμορφο γκολ τα Κομνηνά κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την Αλεξάνδρεια να μην μπορεί να αναπτύξει τον ρυθμό και την αγωνιστική της πειθαρχία. Χρειάστηκε η αλλαγή του Βέτου στο 70ο λεπτό για να αλλάξει η όλη ροή του αγώνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής για ακόμα μία φορά δικαίωσε την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο αφού με μία έξυπνη ενέργεια στο 79’ ύστερα από όμορφη μπαλιά του Καφέ κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση της Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές. Από κει και πέρα οι πράσινοι πίεσαν τα αντίπαλα καρέ δημιουργώντας ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι το οποίο τελικά έμεινε στο 1-1.
ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Για ακόμα μία αγωνιστική ο Δούμας ήταν από τους καλύτερους της Αλεξάνδρειας. Τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Παππάς και σίγουρα στους διακριθέντες συμπεριλαμβάνεται και ο Βέτος που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χρυσή αλλαγή του Μιχάλη Αλεξιάδη.
Από τους φιλοξενούμενους σίγουρα ο καλύτερος ήταν ο Κωστογλίδης που ήταν κυρίαρχος στην άμυνα αλλά πέτυχε και το ωραίο γκολ της συνάντησης. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Τσαγκαλίδης και Αραμανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: