Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ. ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΝΑΟΥΣΑ

Πήρε αυτό που ήθελε η Νίκη Αγκαθιάς και όλα δείχνουν ότι ο τίτλος του πρωταθλητή της περιόδου 2007-2008 στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας φέτος θα καταλήξει σ΄ αυτή. Απέναντι στην ομάδα της Νάουσας και μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό διαφορά. Το ερχόμενο Σάββατο η Αγκαθιά θα πανηγυρίσει και τυπικά τον τίτλο μέσα στο αδιάφορο και ήδη υποβιβασμένο Κλειδί.
Οι φίλαθλοι της Ημαθίας κατέκλυσαν το γήπεδο της Αγκαθιάς που ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει τους τρεις και πλέον χιλιάδες κόσμου που ωστόσο δεν αποζημιώθηκαν από το θέαμα που ήταν επιεικώς κακό.
Η ένταση ήταν φανερή και στον πιο αδαή. Μέσα στο γήπεδο οι παίχτες της Νάουσας είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός του λασπωμένου αγωνιστικού χώρου που καταβρέχτηκε από τους γηπεδούχους ώστε να τους δυσκολέψουν, και το πάθος των παιχτών της Αγκαθιάς που κέρδισαν στις μονομαχίες κατά κράτος.
Παιχνίδι λοιπόν δυνατό και άτεχνο, οι ευκαιρίες άξιες αναφοράς δεν μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η δε Νάουσα δεν έκανε καμιά ευκαιρία που να απειλήσει και να δικαιούται να τα έχει με την ατυχία της.
Στο τέλος του ματς οι παίχτες της Αγκαθιάς πανηγύρισαν τρελά την επιτυχία τους μαζί με τους οπαδούς τους.
Η διαιτησία του Μαντάκη ήταν καλή τηρουμένων των συνθηκών που έγινε ο αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: