Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Η ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 2% ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΦΕ κλπ

Εξέπνευσε η εξάμηνη παράταση που είχε δώσει η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας στους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, μπαρ, κλπ) ώστε να αρχίσουν να καταβάλλουν το εκ του νόμου προβλεπόμενο ποσοστό 2% επι του τζίρου τους.
Όπως είναι γνωστό, εκτός ελαχίστων, ουδείς εκ των ιδιοκτητών της Αλεξάνδρειας δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του δήμου και τώρα πλέον έχουν συσσωρευτεί αρκετά χρέη σε καθέναν εξ αυτών και η συμφωνία που υπήρχε ήταν να δοθούν με δόσεις και με εξάμηνη περίοδο χάριτος.
Σήμερα, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Ανεσίδης είχε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες στους οποίους επανέλαβε ότι η απόφαση της διοίκησης είναι μη αναστρέψιμη και ότι θα εφαρμοστεί το χρονοδιάγραμμα που έχει ψηφιστεί. Ως εκ τούτου καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που είναι υπόχρεοι να ενταχθούν στην προβλεπόμενη ρύθμιση και να αρχίσουν να πληρώνουν τις δόσεις που τους αναλογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: