Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

΄΄ΑΔΕΙΑΣΕ΄΄ Η ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ. Πολύ σωστό και λειτουργικό το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης

Πολύ αποτελεσματικό κρίνεται το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης που εφάρμοσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας στην κεντρική οδό της πόλης, την οδό Βετσοπούλου.
Από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής του άδειασαν δεκάδες θέσεις αυτοκινήτων τα οποία εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας και προφανώς είτε αφέθηκαν στα σπίτια των ιδιοκτητών είτε παρκάρουν στα δυο πάρκιγκ που υφίστανται είτε στις καθέτους οδούς.
Τώρα, όλοι οι επισκέπτες στην Αλεξάνδρεια αλλά και όσοι θέλουν να επισκεφθούν τα καταστήματα επι της οδού μπορούν άνετα να βρουν χώρο για παρκάρισμα με αντίτιμο μόλις μισό ευρώ για μια ώρα.Εκ του αποτελέσματος λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι η διοίκηση του Μπ. Γκιόνογλου έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή έστω κι αν άργησε. Θα πρέπει ωστόσο να βοηθήσουν άπαντες στην επιτυχία αυτού του μέτρου αγοράζοντας τις κάρτες από τα περίπτερα και τα άλλα συμβεβλημένα καταστήματα που τις πουλάνε. Επίσης, να μην διαμαρτύρονται στους υπαλλήλους που σημειώνουν τις παραβάσεις αν θέλουν βέβαια να καθιερωθεί ένας ανθρώπινος ρυθμός στην κυκλοφορία της κεντρικής οδού της Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: