Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

ΠΛΑΤΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Πρόσκληση – Κάλεσμα του Δήμου Πλατέος προς τις Νέες και τους Νέους
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ
ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ

Από το Δήμο Πλατέος ανακοινώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, με την αριθ. 204/23.07.2007 πράξη του, αποφάσισε ομόφωνα τη δημιουργία και τήρηση, από τις υπηρεσίες του Δήμου, Μητρώου Νέων, στο οποίο εγγράφονται, μετά από αίτησή τους, Νέες και Νέοι ηλικίας από 15 έως 28 ετών (οι γεννηθέντες από 01.01.1980 έως και 31.12.1993), που είναι εγγεγραμμένοι στο δημοτολόγιο του Δήμου.
Όσες Νέες και Νέοι του Δήμου Πλατέος εγγραφούν στο Δημοτικό Μητρώο Νέων, το αργότερο μέχρι και τη Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής (είτε ως υποψήφιοι είτε ως εκλογείς) στις εκλογές ανάδειξης των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Πλατέος, που θα διεξαχθούν τη Κυριακή 30 Μαρτίου 2008.
Ο Δήμος Πλατέος προσκαλεί τις Νέες και τους Νέους να εγγραφούν στο Δημοτικό Μητρώο Νέων μέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου, για να συμμετέχουν στις εκλογές ανάδειξης του αντιπροσωπευτικού τους οργάνου (Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Πλατέος). Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικής αίτησης η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από προσκόμιση φωτοτυπίας της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και Πιστοποιητικό Γέννησης.
Οι αιτήσεις γίνονται στο Δημαρχείο και σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Πλατέος. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν να απευθύνονται στις δημοτικές υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για το θεσμό των Τοπικών Συμβουλίων Νέων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Τρύφωνα Τοπαλίδη, ειδικό συνεργάτη Δημάρχου Πλατέος, στο τηλ. 2333350315.
Ο Δήμος Πλατέος με νεότερες ανακοινώσεις του θα εκδώσει αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία των εκλογών, το κατάστημα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, τον τρόπο υποβολής υποψηφιοτήτων, τον κατάλογο των εκλογέων και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την ανάδειξη και λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Πλατέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: