Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΓΡ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Σοβαρές ήταν οι καταγγελίες που έγιναν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αντιγονιδών από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων του δημοτικού Σχολείου Καβάσιλας. Η κ. Τσεντζογλίδου Μαρία κατήγγειλε ότι στο νηπιαγωγείο κυκλοφορούν και συμβιούν με τα παιδιά ποντίκια (!). Επίσης είπε ότι ο καυστήρας του σχολείου είναι χωρίς συντήρηση, η στέγη έχει σοβαρό πρόβλημα και έκανε και μια σειρά προτάσεων όπως να προσληφθεί σχολικός τροχονόμος, να μπουν πινακίδες στο σχολείο, να αναπλαστεί ο αύλειος χώρος του σχολείου και να γίνει δενδροφύτευση. Ακόμη, είπε ότι καλό θα ήταν να γίνει προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί ένα, ενιαίο σχολείο. Στο τέλος η πρόεδρος του συλλόγου πέταξε την βόμβα της: είπε εμμέσως ότι υπάρχει ζήτημα κακοδιαχείρισης των χρημάτων που εισπράττει από ενοίκια το σχολείο, «που πάνε αυτά τα χρήματα;» είπε και σταμάτησε εκεί αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει αλλά δεν θέλει να συνεχίσει περισσότερο αυτή τη χρονική στιγμή.
Ωστόσο, η διοίκηση του δήμου δια του δημάρχου και του αντιδημάρχου την πίεσαν να κατονομάσει και να πει τι ακριβώς γνωρίζει. Βέβαια, η πρόεδρος δε συνέχισε αφήνοντας έωλη την καταγγελία της.
Ο Δήμαρχος Γρ. Στεργιόπουλος απαντώντας σχετικά με το θέμα ειπε ότι είναι περήφανος για το έργο που έχει κάνει η διοίκησή του στα σχολεία του δήμου, που ανέρχεται στο ποσό των 270.000 ευρώ. Αναφερόμενος στο σχολείο της Καβάσιλας είπε ότι έδωσε 100.000 ευρώ, από την στιγμή που τα άλλα σχολεία έχουν πάρει από 50.000 ευρώ.
ΛΑΜΠΙΡΗ: ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Άννα Λαμπίρη, κατήγγειλε τον δήμαρχο ότι εκβιάζει εργαζόμενους της Δημοτικής επιχείρησης με την ανεργία (αν δεν σας αρέσει να φύγετε), αν αντιδράσουν στο γεγονόςο ότι είναι απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες.
Ο κ Στεργιόπουλος χαρακτήρισε αυτή την καταγγελία «λόγια του καφενείου» που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ζητώντας μάλιστα στοιχεία που στοιχειοθετούν την καταγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: