Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Μπ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ


Αύριο Παρασκευή ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου και το σύνολο του δημοτικού ψηφοδελτίου του που στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2006 αναδείχτηκε για δεύτερη κατά σειρά εκλογή διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας συγκεντρώνονται σε γνωστό κατάστημα στο Βρυσάκι να διασκεδάσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ακουστούν φιλοφρονήσεις και εν τέλει να συσφιχτούν ο σχέσεις τους.
Ήδη, έχουν ενημερωθεί από το μεσημέρι ακόμα όλοι οι υποψήφιοι, εκλεγμένοι και μη, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι να παραστούν μετά συζύγων.
Η κίνηση αυτή του δημάρχου μπορεί να ερμηνευτεί με δυο τρόπους. Η πρώτη είναι ότι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά όλους αυτούς που συνέβαλαν τα μέγιστα και στο βαθμό που ο καθένας μπορούσε στην εκλογή του στη θέση του δημάρχου.Ο δεύτερος είναι ότι προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνοχή στην δημοτική του παράταξη δείγμα του γεγονότος ότι το ενδιαφέρον του εν όψει της εκλογικής μάχη του 2010 είναι μεγάλο και κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο ενός πιθανότατα διευρυμένου δήμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και άλλες ερμηνείες βέβαια.Μία απ'αυτές:Αφού δεν υπάρχει έργο να μας δείξουν, ας τους δούμε τουλάχιστον σε φωτογραφία όλους μαζί,για να θυμόμαστε ποιούς ψηφίσαμε.
Αλήθεια αφού χρήματα ισχυρίζονται δεν έχει ο Δήμος, με ποιό τρόπο θα πληρώσουν;Μήπως θα πληρώσουν οι έμμισθοι;πχ Μουστάκας;