Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

"Θερμό" το κλίμα στο Δήμο Αντιγονιδών. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο Γρ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝ. ΓΚΥΡΙΝΗΣ. ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η Α. ΛΑΜΠΙΡΗ






Έμαθα ότι στο δήμο Αντιγονιδών το κλίμα στην παράταξη της πλειοψηφίας δεν και τόσο καλό. Αιτία είναι η αναθεώρηση της απόφασης του δημάρχου Γρ. Στεργιόπουλου να αποχωρίσει από την ενεργό δράση και να εμφανίζεται εσχάτως ως εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές του 2010.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης φέρεται να είναι πολύ εκνευρισμένος αφού νιώθει ότι «έχει φάει παραμύθι» δεδομένου ότι είχε πάρει τρόπω τινά υπόσχεση από τον δήμαρχο ότι η παρούσα θητεία θα ήταν και η τελευταία και λογικά θα έρχονταν η σειρά του.
Όμως στην πολιτική τίποτα δεν είναι σίγουρο……


Από την πλευρά της η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο δήμο Αντιγονιδών Άννα Λαμπίρη δέχεται συνεχώς θετικά μηνύματα από στελέχη που στις προηγούμενες εκλογές ήταν απέναντί της. Τώρα, ορισμένοι φαίνεται ότι έχουν μετανιώσει, έχουν αναθεωρήσει την πολιτική τους στάση και συντάσσονται στο πλευρό της ενόψει της εκλογικής μάχης του 2010.
Είναι προφανές ότι η Άννα Λαμπίρη, ένα νέο πρόσωπο, άφθαρτο και γεμάτο όρεξη για δουλειά και προσφορά στα κοινά μπορεί να πετύχει το στόχο της με μια προϋπόθεση: να βρεθεί το Πασόκ το 2010 με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και την μεγαλύτερη δυνατή ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: