Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ Άμεση παρέμβαση της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Δεν πέρασαν ούτε πέντε μέρες από την επισήμανση ότι το εργοτάξιο του εργολάβου που ανέλαβε την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης στην Αλεξάνδρεια ενοχλεί και η διοίκηση της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας αφού διαπίστωσε την ορθότητα του γεγονότος φρόντισε και έδωσε λύση στο πρόβλημα των κατοίκων.
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σύμβουλοι της μειοψηφίας έθεσαν το ζήτημα υπόψιν του δημάρχου. Είπαν ότι το εργοτάξιο που βρίσκεται στο οικόπεδο της ΑΤΕ στην είσοδο της πόλης ενοχλεί κυρίως τους περίοικους επί της οδού Τραπεζούντος.
Πράγματι, η κατάσταση είναι δύσκολη και αυτό διαπίστωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης που επισκέφθηκε το χώρο. Αμέσως ήρθε σε επικοινωνία με τον κατασκευαστή στον οποίο συνέστησε να βρει λύση. Όντως, σε λίγο χρονικό διάστημα βρέθηκε χώρος εκτός πόλης όπου από σήμερα κιολας θα αρχίσει η μεταφορά των μηχανημάτων και υλικών και υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο Κ. Ναλμπάντης μιλώντας στην εφημερίδα μας είπε ότι «η διοίκησή μας από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου αποδεικνύει ότι έχει ανοιχτά τα αφτιά της στα δίκαια αιτήματα των πολιτών. Καταλάβαμε αμέσως ότι υπήρχε πρόβλημα και δώσαμε λύση και πιστεύω ότι πράξαμε το σωστό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποτε κ. Μοχλα φευγει. Περασαν 15 μερες και δεν κουνηθηκε τιποτε.Συγχαρητηρια για την πολυ καλη προσπαθεια και το ελευθερο βημα που μας δινετε.Σιγα-σιγα θα βαλουμε και τα ονοματα μας.