Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Παραλειπόμενα - Σχόλια απο την ομάδα της Αλεξάνδρειας και το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο


-Σε περιπέτειες μπαίνει η Αλεξάνδρεια, όπως είχαμε προβλέψει από το προηγούμενο φύλλο. Η ομάδα έπεσε αρκετά στη βαθμολογία και πρέπει να κάνει δυο νίκες κολλητές ώστε να ανασάνει. Ευκαιρία είναι την Κυριακή με τα Γραμμοχώρια και την Τετάρτη μέσα στη Φλώρινα.
- Μεγάλο άθλο κάνουν οι διοικητικοί σύμβουλοι της ΑΕ Αλεξάνδρεια. Κατ΄ αρχήν ο πρόεδρος Θόδωρος Κολοθάς και μετά οι Γ. Θεοχάρης, Ν. Αδαμίδης και Στ. Μπούθας αξίζουν συγχαρητήρια για το ότι «τρέχουν» την ομάδα με ελάχιστους συμπαραστάτες. Μπράβο τους.
-Επειδή πολλά ακούγονται πρέπει να πούμε ότι οι παίχτες της Αλεξάνδρειας είναι εξοφλημένοι ως και το μήνα Ιανουάριο.
- Από τώρα να σας πω ένα νέο. Επειδή η ομάδα της Αλεξάνδρειας είναι μεγάλη και έχει πρεστίζ αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να εμπλακούν στα διοικητικά ως απλοί σύμβουλοι συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.
- Δεν θα σας αποκαλύψω τώρα ονόματα αλλά πρόκειται για γνωστούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες με εμπειρία και γνώσεις και αποφασισμένους να δώσουν και όχι να πάρουν δόξα ή δημόσιες σχέσεις από την ομάδα της Αλεξάνδρειας.
-Αγαπητέ Νομάρχη Ημαθίας, πότε θα γίνει επιτέλους το στέγαστρο στο γήπεδο Αλεξάνδρειας;
** Στην «ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ» την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα πως ο προπονητής τερματοφυλάκων της Αναγέννησης Γιαννιτσών Νίκος Φανάρας παραιτήθηκε από την θέση του ταράζοντας τα «λιμνάζοντα νερά» στην ομάδα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εφημερίδα.
Ο Ν. Φανάρας υπέβαλλε την παραίτησή του τηλεφωνικά και στη συνέχεια με φαξ όπου και εξηγούσε τους λόγους της παραίτησής του οι οποίοι όπως είπε ήταν προσωπικοί.
Την Κυριακή στον αγώνα Κοζάνης – Αλεξάνδρειας ο Ν. Φανάρας έδωσε το παρών αγνοώντας τα χιλιόμετρα και το κρύο. Λέτε η παρουσία αυτή να σημαίνει κάτι;

-Λέτε να σημαίνει αποχώρηση του γυμναστή που σήμερα βρίσκεται στην ομάδα;


Παρέα παρακολούθησαν τον αγώνα οι πρόεδροι Κοζάνης και Αλεξάνδρειας οι οποίοι λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ήπιαν καφέ σε γνωστή καφετέρια της πόλης.
Στη φώτο ο Θόδωρος Κολοθάς μπορεί να φαίνεται πανύψηλος αλλά δεν διακρίνεται στον φωτογραφικό φακό το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Κοζάνης βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από εκείνον…
Βέβαια στο τέλος του αγώνα τα χαμόγελα έμειναν μόνο στον πρόεδρο της Κοζάνης καθώς το 6-1 δεν ήταν σκορ για χαμόγελα για τον δικό μας πρόεδρο.
-Με την λευκή στολή αγωνίστηκε η ομάδα της Αλεξάνδρειας ενώ οι γηπεδούχοι της Κοζάνης φορούσαν την κόκκινη.
-Για πρώτη φορά αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά κάτω από τα δοκάρια της Αλεξάνδρειας ο νεαρός Μπούρας.
-Τσουχτερό το κρύο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι φίλαθλοι είχαν επιστρατεύσει κασκόλ, γάντια, ζεστά μπουφάν και σκουφάκια για να προστατευτούν από τον παγωμένο άνεμο.

Κακά τα ψέματα η Αλεξάνδρεια βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και σαφώς στην παρούσα αυτή φάση είναι που χρειάζεται την συμπαράσταση του κόσμου της.
Την Κυριακή οι 3 βαθμοί της νίκης είναι απαραίτητοι και σαφώς οι φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν το βροντερό παρόν για να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτευχθεί η νίκη κόντρα στα Γραμμοχώρια. Όλοι λοιπόν την Κυριακή στις 3 στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας.

Τον θυμάστε τον Λεωνίδα Μπίλη; Σίγουρα θα τον θυμάστε. Ο παλιός γνώριμος της Αλεξάνδρειας που της πήρε το πρωτάθλημα μία φορά με τον Πιερικό και 2 φορές κά­θισε στον πάγκο της, έχει αναλάβει χρέη βοηθού προ­πονητή στον Πάοκ. Ναι στον Πάοκ Θεσσαλονί­κης ως βοηθός προπονητή του Φερνάντο Σάντος.
Ο τρόπος που συνέβη αυτό λέγεται πως ήταν μία επίσκεψη του Ζήση Βρύζα στην Ιταλία όπου ο Λεωνίδας είχε παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια προπονητικής. Ο Βρύζας βρήκε το βιογραφικό (το οποίο ήταν πολύ καλό), τον συνέστησε στο Δ.Σ. και τον προπονητή και η συνεργασία δεν άργησε να έρθει. Του ευχόμαστε και εις ανώτερα.
Στην Αλεξάνδρεια ο Μπίλης ήταν προπονητής με άμεσο συνεργάτη τον Δ. Παπαδημητρίου. Από καλά διασταυρωμένη πηγή γνωρίζουμε πως ο Παπαδημητρίου βρέθηκε με τον Μπίλη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Το τι ακριβώς ειπώθηκε δεν το γνωρίζουμε αλλά λέτε να δούμε κάποια συνεργασία στο μέλλον;

-Να, κάτι τέτοια μαθαίνει και ένας γνωστός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και τον τρώει η ζήλεια


-Πότε επιτέλους θα αποφασίσουν οι βουλευτές της Ημαθίας να ασχοληθούν επιτέλους με τα της ΕΠΣΗ; Ως πότε θα κλείνουν τα μάτια τους μπροστά στο καθεστώς που έχει εγκατασταθεί εκεί εδώ και πάνω από μια δεκαετία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: