Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Αποτελέσματα στην Α΄ ΕΠΣΗ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ Η γελοιποίηση του τοπικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται


Ηττήθηκε στην Πατρίδα ο Πλάτανος από την τοπική ομάδα με ένα γκολ που πέτυχε ο Πετρίδης στο 58΄ από εμφανή θέση οφσάιντ. Το ματς ήταν σε γενικές γραμμές καλό, οι παίχτες των δυο ομάδων έπαιξαν καθαρά, χωρίς αντιαθλητικά φάουλ, έβγαλαν φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και πιστεύω ότι ικανοποίησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο αψηφώντας το τσουχτερό κρύο.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Μπάκανος, Πετρίδης και από τους φιλοξενούμενους ο νεαρός κα εξελίξιμος Φεγγομύτης και ο Μπενίσκος.

* Να σημειώσουμε ότι ο έγχρωμος παίχτης του Πλατάνου ο Ούτσε απομακρύνθηκε από την ομάδα αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και στο οποίο αντίκρισε κρόκινη κάρτα και επέδειξε άκρως εριστική συμπεριφορά.
Παρότι ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό η διοίκηση έκρινε ότι η εν γένει συμπεριφορά του ήταν προβληματική και τον απομάκρυνε.

*Πολλά ήταν τα περίεργα αποτελέσματα που σημειώθηκαν το Σάββατο. Το Κλειδί κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα της Καβάσιλας και μπράβο του που τα κατάφερε να κάμψει την αντίστασή τους όταν την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξαν στα ίσα οι της Καβάσιλας την πρωτοπόρο Νάουσα!
*Μπράβο στο Νεόκαστρο που νίκησε τον Αγ. Γεώργιο. Η προτελευταία ομάδα νίκησε δηλαδή την τέταρτη ομάδα. Ο ένας είχε 34 βαθμούς και το Νεόκαστρο μόλις 9 και τώρα πήγε 12! Μπράβο και σ΄ αυτούς.
*Τώρα, το ότι ο Μακεδόνας νίκησε τα Ασώματα τι να πω. Ο Μακεδόνας είχε έναν πόντο, δηλαδή μια ισοπαλία έκανε και τα Ασώματα 22 βαθμούς. Και κατάφερε ο πεθαμένος να νικήσει. Μπράβο και σ΄ αυτούς.
*Για το ματς της Αγκαθιάς στη Βεργίνα το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ γνωστό στους παροικούντες. Το ματς έγινε σε φιλικό κλίμα και βέβαια νίκησε η Αγκαθιά με 2-1.
*Στη Νάουσα το ματς παίχτηκε στα ίσα και νίκησε η τοπική ομάδα. Το ίδιο έγινε και στην έδρα της Αγ. Βαρβάρας όπου η τοπική ομάδα νίκησε τα Τρίκαλα.
**Άντε και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: