Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΘΛΙΨΗ- ΚΑΤΗΦΕΙΑ- ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Καθόλου δε θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας από την συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματός τους στην Γενική Συνέλευση που έγινε χτες Τετάρτη. Μετά βίας συγκεντρώθηκαν 35 άτομα, όλα γνωστά από το παρελθόν, και επικράτησε ένα κλίμα που βρίσκουμε σε μνημόσυνα.
Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να αναφερθούμε στα όσα ακούστηκαν αφού ούτε καινούργια ήταν ούτε λύση έδιναν στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει το ΠΑΣΟΚ και το οποίο βιώνουν όλοι όσοι ακόμα ασχολούνται μαζί του.
Για την ιστορία να πούμε ότι εκ μέρους της καθοδήγησης μίλησε ο κ. Ναούμ, εκ Φλωρίνης προερχόμενος που είπε τα γνωστά: ότι πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια, να κοιτάξουν μπροστά κλπ.
Επίσης παρόντες ήταν στην δημοτική ολομέλεια της Αλεξάνδρειας του Πασόκ ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας.
Άπαντες βαρέθηκαν και ορισμένοι αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία…
Μ΄ άλλα λόγια, όλοι βλέπουν το τέλος να πλησιάζει αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση να συμμετάσχουν σε κάτι εντελώς καινούργιο.
Ή μήπως κάποιοι ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα;