Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

ΒΕΡΟΙΑ: Ξανά εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΓΙΑΣ: Ευκαιρία για νέα αρχή το Συνέδριο..

Έγινε χτες η δημοτική ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Βέροιας παρουσία του Σπ. Βούγια. Παρόντα τα γνωστά μέλη και στελέχη του κόμματος και για μια ακόμα φορά κυριάρχησε το γνωστό κλίμα της εσωστρέφειας. Ο γραμματέας της οργάνωσης Γιώργος Μιχαηλίδης, αντιδήμαρχος Βέροιας είπε μεταξύ άλλων ότι «το ΠΑΣΟΚ αρκετές φορές μίλησε στο παρελθόν για την αλλαγή, μάλιστα από το 2004 μετά την πρώτη εκλογική ήττα του κόμματος, ύστερα από μια 20ετή σχεδόν διακυβέρνησης της χώρας χωρίς όμως να έχει γίνει και ουσιαστικά. Όταν μιλάμε για αλλαγή δεν θα πρέπει να εννοούμε αλλαγή στα πρόσωπα και στα όργανα, αλλά αλλαγή στη νοοτροπία, στον τρόπο προσέγγισης των πολιτών. Έχουμε βαλτώσει, έχουμε κουράσει και αυτό φαίνεται καθαρά από τις δημοσκοπήσεις που το ΠΑΣΟΚ έχει χαμηλά ποσοστά».
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο κ. Σπύρος Βούγιας, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του, διαπίστωσε ότι στους κόλπους του κινήματος αλλά και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί η απαισιοδοξία και η εσωστρέφεια.

Επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό δηλαδή με τους κομματικούς αξιωματούχους να διατρανώνουν ότι δεν χρειάζεται αλλαγή προσώπων αλλά …νοοτροπιών! Λες και τις νοοτροπίες τις εκφράζουν τα όργανα και όχι τα πρόσωπα που τα συγκροτούν.
Είναι σαφές πως ούτε το συνέδριο του Πασόκ θα αναστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία. Ο μεταπολιτευτικός κύκλος έχει αρχίσει να κλείνει και σ΄ αυτόν συμπεριλαμβάνεται και το Πασόκ… Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν στο συγκριμένο κόμμα τόσο το καλύτερο γι αυτούς και το χώρο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: