Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Α.Π ΣΤΗΝ Agrotica

Η Κοινή Γεωργική Πολιτική ήταν το αντικείμενο Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», παρουσία του Υπουργού και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κοντού και Κιλτίδη. Παρών στο Συνέδριο ήταν και ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενος από το Γ.Γ. της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας Σταύρο Γιανναβαρτζή.
Στο Συνέδριο, που είχε τίτλο «Διερευνούμε τα όρια, επιλέγουμε τις ευκαιρίες», από στελέχη του Υπουργείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν το πρόγραμμα και την ανάπτυξη της υπαίθρου την προγραμματική περίοδο 2007-2013, την πολιτική συμφωνία στον τομέα των φρούτων, των λαχανικών και τον αμπελοοινικό τομέα κ.α. Το Συνέδριο συνεχίζεται και αύριο Πέμπτη.
Ακολούθησε επίσκεψη του Νομάρχη στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας στην έκθεση Agrotica που ανοίγει τις πύλες της σήμερα. Το περίπτερο της Ημαθίας βρίσκεται στον όροφο του κτιρίου 7, stand 28. Ο κ. Καραπαναγιωτίδης εξήρε την προσπάθεια των συντελεστών και ζήτησε να προσπαθήσουν όλοι μαζί για την καλύτερη δυνατή παρουσία της Ημαθίας στην έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: