Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Δήμος Πλατέος '' ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ΄΄ Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο την Τετάρτη 6-2-08 στις 6μμ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πλατέος Φώτη Δημητριάδη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Πλατέος (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) ευρεία σύσκεψη εργασίας, με θέμα «Διαχείριση και προστασία επιφανειακών και υπόγειων υδάτινων πόρων».
Σ
κοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τα θέματα χρήσης, διαχείρισης και προστασίας των επιφανειακών και υπόγειων υδάτινων πόρων στη λεκάνη απορροής της περιοχής.
Το θέμα θα αναπτύξουν εισαγωγικά ο κ. Νικόλαος Νικολαΐδης, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και Διευθυντής Εργαστηρίου Υδρογεωχημικής Μηχανικής και Αποκατάστασης Εδαφών και ο κ. Νικόλαος Βεράνης, Υδρογεωλόγος, στέλεχος του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ).
Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί ο Νομάρχης Ημαθίας, ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας, όλοι οι Δήμαρχοι του Συνδέσμου Ύδρευσης της περιοχής, ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, διευθυντές και προϊστάμενοι αρμοδίων υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ο διευθυντής του εργοστασίου Πλατέος της Ε.Β.Ζ., τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Πλατέος και οι πρόεδροι των Τ.Ο.Ε.Β. της περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: