Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΣΙΑΤΙΣΤΑ 1-1 Γράφει ο Τ. Ντομουχτσής

Ακόμα δύο φαινομενικά εύκολους βαθμούς έχασε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη μάλιστα στην έδρα της. Το τελικό 1-1 με την ομάδα της Σιάτιστας σαφώς θεωρείται αρνητικό για τους ποδοσφαιριστές του Μ. Αλεξιάδη οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στα Μ. Καλύβια.
Φάσεις και γκολ
5’: Το πρώτο σουτ του αγώνα για τους φιλοξενούμενους με τον Αντωνιάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χαρίση που είχε τον έλεγχο της φάσης.
6’: Ο Παππάς βγάζει τετ α τετ τον Καφέ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο επιθετικός της Αλεξάνδρειας πλασάρει εύκολα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. (1-0)
14’: Φάουλ για την Σιάτιστα από δεξιά με τον Δημόπουλο, στο 2ο δοκάρι ο Τζιούκαλιας ξεφεύγει από τον Πέικο, πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει στα εξωτερικά δίχτυα της εστίας του Χαρίση.
19’: Λάθος επιστροφή της μπάλας από τον Πέικο στον Χαρίση, ο Τζιούκαλιας το εκμεταλλεύεται, κλέβει την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας. (1-1)
24’: Ο Περηφανόπουλος από μακριά τροφοδοτεί τον Καφέ στην δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων, εκείνος κάνει το σουτ που αποκρούει ο Τραπεζανλίδης ενστικτωδώς.
34’: Σέντρα του Παππά από δεξιά, πρώτος στην κεφαλιά φτάνει ο Δούμας, η μπάλα κοντράρει στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και φεύγει κόρνερ.
36’: Ατομική προσπάθεια του Αθανασιάδη από το κέντρο του γηπέδου που θα περάσει αρκετούς αντιπάλους, θα κάνει και το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Σιάτιστας και ο Τραπεζανλίδης θα μπλοκάρει.
44’: Φάουλ για την Σιάτιστα από δεξιά με τον Τσιτσάρη, πρώτος στην κεφαλιά φτάνει ο Τζιούκαλιας και ο Χαρίσης σωτήρια με το δεξί χέρι διώχνει σε κόρνερ.
45’: Σέντρα του Παππά από δεξιά, ο Βαλδήρ με κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο έξω.
53’: Ωραία ατομική ενέργεια του Καφέ από αριστερά, συρτή σέντρα στον Παππά που με κοντινό σουτ στέλνει την μπάλα πάνω στον Τραπεζανλίδη.
58’: Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Καφέ από μακριά, η μπάλα τραντάζει την οριζόντια δοκό της εστίας των φιλοξενούμενων και βγαίνει έξω.
60’: Σέντρα του Κιουρτζίδη από δεξιά, ο Αντωνιάδης υπό την πίεση του Χαρίση με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια της Αλεξάνδρειας.
67’: Σέντρα του Ντάμτσιου από δεξιά, ο Καφές με κεφαλιά ψαράκι στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τραπεζανλίδη.
69’: Σέντρα του Περηφανόπουλου από δεξιά, από το ύψος του πέναλτι ο Κιρκιλιανίδης ανενόχλητος στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.
90+’: Στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι από δεξιά, ο Σαρίογλου βρίσκεται αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας, επιχειρεί όμως κακό σουτ και η μπάλα φεύγει έξω.
Ο διαιτητής Τσακαλίδης μπορεί να μην έκανε κάποιο τραγικό λάθος , ωστόσο δεν είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα έχοντας αρκετά λανθασμένα σφυρίγματα. Το ίδιο και οι βοηθοί του Παπαδόπουλος – Παπαμέτης. Η διαιητιτική τριπλέτα ήταν από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής.


Σκόρερς: 6’ Καφές (1-0), 19’ Τζιούκαλιας (1-1)
Διαιητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής, με λάθη)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος – Παπαμέτης (Χαλκιδικής, μέτριοι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Χαρίσης, Παπαδόπουλος, Πέικος, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (78’ Φάκκας), Βαλδήρ, Σαλτουρίδης (62’ Κιρικιλιανίδης), Παππάς (65’ Λιάσκος), Αθανασιάδης, ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ, ΚΑΦΕΣ, Δούμας.
ΣΙΑΤΙΣΤΑ: ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΗΣ, Ν. Γκαραγκούνης, Β. Γκαραγκούνης, Δημόπουλος, Φ. Γκαραγκούνης (71’ Καστράς), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Κιουρτζίδης, Τσιτσάρης (69’ Λάλος), ΤΖΙΟΥΚΑΛΙΑΣ (89’ Σαρίογλου), Κουτσώνας, Σιδηρόπουλος.

Μ. Αλεξιάδης: «Πάλι αφήσαμε 2 βαθμούς αδικαιολόγητα. Με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το γκολ που δεχτήκαμε σε ανύποπτη στιγμή μας αποσυντόνισε τελείως. Από κει και πέρα δεν είχαμε την ψυχραιμία να τελειώσουμε κάποιες κραυγαλέες φάσεις που δημιουργήσαμε. Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε το σθένος και την ποιότητα στην συνέχεια γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια με κλειστές άμυνες στην έδρα μας. Από μας εξαρτάται αν θα μπορούμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια από νωρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: